Mijn coaching richt zich op jouw professionele en persoonlijke effectiviteit. Hoe wil jij dat je werk en privéleven er uit gaan zien? In mijn coachingsprogramma vormt de MBTI persoonlijkheidstest een goede start. Door ook het onderzoeken van jouw loopbaanankers, je talenten en kwaliteiten krijg je steeds meer inzicht in wie jij bent en wat je wilt.

Mijn coachingsprogramma is gericht op:

  •  Het krijgen van inzicht in jouw (verborgen) kwaliteiten, talenten en persoonlijkheid. Waar krijg je energie van? Wat vind je belangrijk in je leven?

  •  Het onderzoeken van jouw verlangens en interesses als ook van welke patronen jou belemmeren om te doen wat je kunt en wilt.

  •  Het maken van keuzes, het vaststellen van je nieuwe persoonlijke doelstellingen en het ondernemen van actie.

  • Na ieder coachgesprek krijg je uitdagende opdrachten mee. Zo kun je thuis ook aan de slag en blijf je actief bezig met je eigen proces. Het huiswerk betreft bijvoorbeeld het maken een moodboard, het invullen van vragenlijsten en schrijfopdrachten.

"Ik zat niet lekker in mijn vel door onvoldoende uitdaging in mijn werk. Een goed inkomen maar geen energie meer krijgen van je werk. Ik werd er negatief en erg moe van. Het loopbaancoachingstraject bij Barbara heeft mij geholpen om de juiste keuzes te maken. Wat wil ik nou echt? Wat is haalbaar en biedt de juiste balans? Welke beren zie ik steeds op mijn weg? En belemmeren deze mij echt? Door de gesprekken kwam ik steeds dichter bij wat ik echt wil en leerde ik ook op verschillende manieren kijken naar wat mij er steeds van weerhoudt om hiervoor te kiezen. Het afpellen en van verschillende kanten bekijken lukte mij alleen niet. Maar door dit traject kreeg ik verrassende nieuwe inzichten en heb ik een goede impuls kunnen geven aan mijn toekomstplannen: een nieuwe richting met een nieuwe opleiding."  Aldus L., voormalig coachee.