Na het basisjaar van de kunstacademie en mijn voltooide studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik jaren gewerkt in Marketing & Sales bij een multinational. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een andere invulling van mijn loopbaan en heb ik mij gespecialiseerd in loopbaan en life coaching. Ik heb daarbij mijn hart en intuïtie gevolgd en mij op veel manieren verdiept in persoonlijke en professionele effectiviteit.

Met veel plezier en interesse heb ik diverse studies en curssusen op het gebied van coaching en communicatie afgerond, o.a. bij Phoenix Opleidingen en bij ICM. Ook heb ik de nodige levenservaring opgedaan en mijn kennis in de praktijk toe kunnen passen. Vanuit mijn liefde voor beeldende kunst geef ik tevens enkele uren per week kunstles.

Ik werk o.a. vanuit de filsofie van de TA (Transactionele Analyse), NLP en Systemisch Werken. Deze stromingen vullen elkaar aan. Door TA ben je in staat om onderwerpen beter te begrijpen, NLP leert je hoe je er iets mee kunt doen, en Systemisch Werken stelt je in staat de samenhang te ervaren. Op bijvoorbeeld de site van Phoenix vind je hier meer informatie over.

Mijn persoonlijke overtuiging is dat het mogelijk is om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt en dat het inzetten van je eigen talenten, je waarden en je drijfveren je gelukkig maakt! Mijn missie bij het coachen is om dit ook anderen te laten ervaren. Ik zelf hou van uitdaging en ontdekking, ben nieuwsgierig, positief en ruimdenkend. Respect voor de ander en gelijkwaardigheid staan bij mij voorop.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en je vragen bespreken.


Op mijn linkedinprofiel vind je ook nog andere informatie.   http://nl.linkedin.com/in/barbaravanbinsbergen


Foto gemaakt door Marjolein Leenknegt
Informatie: http://verhaallein.nl